L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 23 de juny del 2013

Activitats d'avui amb motiu de la nit de Sant Joan



Les tres regidories de Turisme, de Joventut i la de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tavenres organitzen conjuntament els actes de la nit de Sant Joan.

L’avinguda de la Marina és el lloc on es munta fins avui dia 23 la Fira Alternativa a partir de les 6 de la vesprada. L’avinguda serà també l’escenari que acollirà avui diumenge, dia 23, a partir de les 8 de la vesprada i davant de l’oficina de Turisme l’actuació de “La Pop Petita Orquestra Peiotaire” per a tots els públics.
També a partir de les 23 hores i des de la Plaça del Bolomor fins a la de Safor hi haurà un correfoc amb la Colla de Dimonis “Fem Fredat” de Simat. Es convida a participar en el correfoc però cal tindre en compte unes mínimes normes de seguretat com son tapar-se el cap amb un capell preferentment de cotó, vestir amb roba vaquera o de coto que cobrisca tot el cos, dur calcer adequat per a córrer i no sintètic, vigilar els trons i espurnes dels coets tot protegint de manera especial els ulls i les orelles, no interrompre el pas dels dimonis i deixar-los ballar i protegir.

A les 12 de la nit, com es tradicional, cal acudir a mullar-se els peus a la platja i demanar el desig corresponent aprofitant l’arribada de les ones.

Bona nit de Sant Joan a tots i totes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Que dispositivo de seguridad a montado el ayuntamiento?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que no es una pregunta per contestar-la nosaltres.
Suposem que les mesures de seguretat seran les que marca la ley i dictades des de delegació del govern i conjuntes ente Guardia Civil, principalment com a cos primer i màxim responsable, i la policia local.