L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 29 de juny del 2013

El excap de policia de Tavernes, Ginés Ortega, va cobrar 1217 euros de demés en hores extres entre el 2009 al 2011. Les hores del 2008 no es contemplen per haver prescrit el cobrament de més.

Una sentencia de la jutgessa María Jesús Guijarro Nadal, del jutjat del contenciós-administratiu nº 7 de Valencia i contra la qual no hi ha recurs, condemna a l’excap de la policia local a tornar 1217’53 euros procedent de cobrar un euro més per hora extra treballada entre el 2009 i el 2011, havent quedat fora les hores fetes del 2008 per haver prescrit segons la Llei General Tributària.

Un decret del 10 d’octubre del 2012 del regidor de personal, Evarist Sansaloni, confirmava l’error i el pagament de més tant a l’excap de policia com a altres funcionaris i sol·licitava a Intervenció l’inici de l’expedient de resolució per tornar les quantitats de més. Segons s’ha indicat, Ginés Ortega hauria estat cobrant un euro més per hora extra, cosa que no passava amb la resta dels agents.

L’excap de policia va recorrer judicialment el decret i fonamentava en la seua defensa que el preu en les hores extraordinàries “depende de la aplicación de una serie de acuerdos que no se identifican” i argumentant també que el que es pretenía “es imponerle una sanción encubierta dada las malas relaciones entre las partes”, alhora que considerava que era “un agravio comparativo el hecho de que la devolución sólo se le ha pedido a él y no al resto de la plantilla de Policía Local”.

Segons les nostres noticies això no seria cert perquè els funcionaris afectats pel cobrament de més haurien ja tornat les quantitats corresponents i l’únic que va recórrer per la via judicial el decret del regidor va ser l’excap de la policia.

Els arguments de Ginés Ortega han estat rebutjats per la jutgessa, que ha desestimat el recurs. L’implicat afirma en la premsa d’avui que desconeixia cobrar de més per hores extraordinàries, un fet bastant rar perquè és difícil que en quatre anys no haja comprovat la seua nòmina, i hores extres segons tenim entés en té anotades quasi tots els mesos. Els diners ja estan tornats en haver-se li descomptat de la nòmina.

Així, i sense entrar en detalls, algunes de les hores extraordinàries computades entre el 2009 i el 2011, segons les nostres noticies, serien les corresponents a reunions del Projecte Iceberg (maig del 2011) i que va suposar un cobrament important a l’excap, o altres com reunions de les falles amb oficials, volta a peu, controls de la nit de Sant Joan.
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be. Que torne els diners inmediatament

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja estan tornats. Es descomptaren de la nòmina.

Anònim ha dit...

No és res estrany. Al cap i a la fi pertany al PP i tan sols feia el que veia fer. Pareix que ningú li controlava els comptes, o era tot un club d'amics. Poca vergonya estos del ppk

Anònim ha dit...

Eixe tio té molta cara. Resulta que estafa més de mil euros a l'Ajuntament, i com el Regidor li demana que els torne, va i diu que és per males relacions. Xe, en quin món vivim? El que té que fer és donar-li les gràcies de no denunciar al jutjat el que ha fet, en compte de impugnar al contenciós, que va i perd com és normal, i dir que és víctima d'una caça de bruixes. Com s'ha demostrat, qui va fent caça per l'Ajuntament és ell i els seus amics les gavines, que li han permés fins i tot cobrar l'hora a preus superiors als negociats. Una prova més de com governava el PP i com pagava als seus amics.

Anònim ha dit...

Mooooolt d'acord amb l'anònim de les 11:15. La caça de bruixes la fa el PP, per que estaran en l'oposició, però molesten i entorpixen el que no està escrit. Que volen el millor per a Tavernes?? Una bona mer...!!

Anònim ha dit...

els que ens té que cridar l'atenció és el perquè. Caldria revisar tot allò que ha firmat per veure si hi ha hagut algun tipus de presunta prevaricació

Karl Marx ha dit...

Ací el fet greu no és si torna o no mil € cobrats de demés. El més greu (i ja no sé si ara es fa igual que abans) és que un policia faça 1.217 hores extres (a 1 € per hora es trau ràpid el compte) de més en dos anys. Són 76 jornades de huit hores per any .Més de dos mesos de feina extra anuals.
Si a això li sumem les que hajen fet els demés companys, a lo millor és que falta algun policia més al planter, amb l'afegit que suposa que les hores normal ixen moltíssim més barates que les extraordinàries.
No puc traure tots els números perque no tinc totes les dades, però sembla mala gestió acurtar plantilles i després allargar amb moltes hores extra.Damunt amb la policia, al igual que la brigada i altres departaments entenc que deuen tindre horaris flexibles per la feina que desenvolupen.
Açò deuria aclarir-ho algú. El que no sé és que si qui puga fer-ho amb certessa i amb coneiximent de causa li interesse o vullga fer-ho, sobretot si és policia o polític.

Anònim ha dit...

Açò t'ho poden aclarir els dels PPK, amb la certesa que estas demanant. En primer lloc, els pots preguntar el motiu de tindre tanta gent interina en tots els departaments, i molt especialment en la Policia. També els pots preguntar el motiu de mantindre el lloc de jefe tants anys vacant, ocupant-lo una persona que no tenia estudis ni capacitat. Si vols, t'ho dic jo, però és fácil de treure conclusions.
I potser que el Govern actual, haja intentat solucionar estes temporalitats, però impedit primer pel Govern de Rajoy amb els seus retalls i impediments, i recentment per Manolet i Karina que bloquejen els pressupostos i, per tant, una possible oferta d'ocupació.
Si cap politic o policía, t'ho vol aclarir, ja ho faig jo.

Anònim ha dit...

Tambe crec que s'estan ensanyant amb Gines.Soc el primer que pense que tenen que corregir totes les empastrades que ha fet el PP pero es que lo de aquest xic.....li estan pegant hasta en el carnet d'identitat.
Opine que hi ha coses molt mes greus com per eixample que una persona tinga totes les llicencies per construir un hotel y que no el faja perque no li dona la gana.Es a dir si no el construeix ell no el fa ningu,i aixo s'ha fet en la epoca del PP.
O que encara estiguen empleats alguns familiars y amiguets posats a dit per els benavinguts peperos.Pense que els 1200 euros son una minucia en comparança en totes les empastrades que han fet

Anònim ha dit...

Ensanyant ? Però si es Ginés el que a mes de cobrar de mes i reconèixer-ho, va i ho denuncia al jutjat al•legant: Santa Rita Rita, lo que se da no se quita.
I ara va i diu que no te animadversió al jutge. Li agrada mes eixir a la premsa que un caramel a un tonto, o pensa que mentre sega noticia tindrà oportunitat de tornar i venjar-se.