L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dissabte, 1 de juny del 2013

ARTICEL D'OPINIÓ: Aznar el salvapàtries



Just ara, quan el PP va camí de perdre cinc milions de vots a Espanya, reapareix Aznar fotent canya a tort i a dret dins del seu partit i, a més, ens amenaça amb tornar. Curiosament se li obliden grans episodis de la seua etapa de govern. Els seus exercicis de llepafigues de Tony Blair i Georg W. Bush ens van eixir caríssims. A alguns,fins i tot els hi va costar la vida.
Ficar-nos en una guerra, amb arguments clarament falsos i en contra de la gran majoria del seu país i el seu partit, va portar unes conseqüències terribles. Clar que va haver-hi beneficiaris, però no van ser espanyols. Encara estem esperant un gest de disculpa, un reconeixement de l'error: res de res, ell segueix en les mateixes posicions i amb la fatxenderia que el caracteritza.
També podríem parlar de la seua política de privatització de les grans empreses i de qui van ser els grans beneficiaris o de la seua destructora política urbanística. Totes aquestes coses expliquen els sucós contracte que manté amb Endesa o els sous que rep en concepte d'assesor de no se sap ben bé què en un munt d'empreses, algunes de les quals estrangeres. No és l'únic, en esta qüestió segueix el mateix camí que el seu antecessor Felipe González amb Gas Natural o Narcís Serra a Telefónica, Telefónica Internacional, Telefónica Xile, o Telecomunicacions de Sao Paulo, segurament tot açò avalat per la seua brillant gestió en l'antiga Caixa Catalunya.
Aquesta reaparició de José Maria Aznar no crec que siga gratuïta; ni els seus atacs a gent del PP. Segur que tot açò obeeix a interessos molt concrets i segur que té molt a veure amb intentar frenar la sagnia de vots del seu estimat partit. Ara resulta que ell no té res a veure amb la situació en què ens trobem. Açò sí, pretén tenir solucions redemptores, que comencen amb una baixada d'impostos. De tocar a les entitats financeres o a les empreses de l'IBEX 35 ni se'n recorda, perquè del que es tracta és de continuar beneficiant als de sempre.
Amb la seua estratègia, Aznar acontenta la fracció més conservadora del PP
Si torna, per favor, que no torne en solitari que recupere a Eduardo Zaplana i a Francisco Camps, i amb ells evocarem l'episodi de l'illa Perejil.

Pere Mayor, 

President de la Fundació Valencianista i Demòcrata Josep Lluís Blasco
 fundacio@paisvalencia.org

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quant de temps sense saber de Pere, que s'ha fet d'ell, ? Seguix en polític activa?
Pesones tant tolerants , dialogants i constructives com esta no deurìen de desapareixer de la política activa .