L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 30 de juny del 2013

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: El crepuscle de la ideologia


Alguna persona de Tavernes, o més d’una, pot arribar a pensar que hi ha alguna “ xapussa” en veure com un suposadament socialista, un exregidor del PSOE de Tavernes, advocat com és el senyor Elena, siga qui defense en aquest cas al grup popular i a la senyora Karina Vercher després de la fallida moció de censura contra el govern de l’Ajuntament de Tavernes que formen Compromís i el PSOE. 

Aquest desgavell ideològic, com si el PP no tinguera advocats, ve determinat per aprofitar un lletrat regidor socialista en la passada legislatura, perquè vaja contra els acords del que rsera el seu propi partit. Ens confirmen, després d'algunes notícies confuses al respecte, que ja no està militant. Per tant, no tenim ara mateix un altre cas Karina, en allò que representaria un transfuguisme ideològic. 

¿No els sembla complicat el tema ? ¿O podríem pensar com és la dreta de marrullera? ¿No tenen més recursos que buscar un nou advocat exsocialista ? 

Hem d’atendre a tots els que reclamen els nostres serveis” sol dir-se en aquests casos. I cal també entendre que de vegades aquestes persones, els nous advocats, són solament comercials d’altres despatxos de lletrats, que són els que finalment defensen el dia del juí als demandants. Això sí, cobren per cada cas que els porten. 

Ara de coincidències anem. El senyor Elena porta dos casos contra l’alcalde Jordi Joan. Un el de la denuncia sobre l’agressió que va rebre d’un regidor de Favara, i el segon aquest de la moció de censura després del transfuguisme de la regidora elegida dins d’EUPV, i expulsada del seu partit. 

És parla i és comenta d’altres personatges de la vida pública vallera que treballen de “comercial” per a aquests “buffets”. Ens comenten que és una forma normal de començar a treballar i sobre tot si un és nou titulat en l’advocacia. Aquest cas, per al senyor Elena, li pot resultar molt propagandístic a nivell professional, però la defensa que fa del PP i de Karina Vercher és també alhora un atac frontal a la ideologia que suposadament tenia i defensava quan era regidor socialista de la ciutat.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Para eso existe la ética personal y la profesional. Si militas, ejerces de político y proclamas tu ideología, no puedes luego alegar que primero es la economía y luego las ideas. Mentira. Estas dejando en muy mal lugar a tu persona y a la ideología que dices representar.
Por otro lado, este señor se dice es nuevo en el campo de la abogacía, pero está llevando casos de civil, penal y contencioso-administrativo al mismo tiempo. Cualquier jurista te va a decir que, en Derecho, no se puede ser bueno en todo. Así que, Sr. Elena, quien mucho abarca poco aprieta.
Para mí, es un "mercenario" del Derecho, se debe al mejor postor y vende su ideología por dinero, al tiempo que se rinde ante el PPK por si le cae algo de diputación. Triste personaje.

Anònim ha dit...

Açò em recorda un conte de Antoni de Mello.
Hi havia un filòsof menjant –se un plat de llenties a la porta de sa casa, quan un company de professió passà i el recriminà despectivament: “ Si hagueres après a adular als poderosos, no tindries per que menjar llenties”. El filòsof senyalant el plat li respongué “ Si tu hagueres après a menjar llenties no necessitaries adular als poderosos”.
Pobre Elena, altre cristià d’arrel progressista que perd el camí. Les temptacions del Maligne, i PePe KaE.