L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 16 de juny del 2013

Ahir per la nit es va calar foc la part baixa de la Muntanya de les Creus




Ahir vam tindre un nou incendi en la falda de la Muntanya de les Creues i com ve essent habitual de banda de nit. El lloc el mateix de sempre, la zona afectada des de fa mesos, la que enfronta al carrer Desemparats. Sembla ser que tenim un piròman, una persona que no sabem perquè, només té com a objectiu que desaparega la zona arbrada que hi ha a la part baixa i que tants anys ha costat de criar.

Com és habitual en aquests casos, van haver d’intervindre les forces de seguretat i bombers, que després d’un bon treball  aconseguiren controlar el fos sobre les 23’30 hores de la nit. Un foc que era visible, com veieu en la fotografia,  des de molts punts del casc urbà valler.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira que jo ja vaig pensar quan he sentit tantes vegades de pasar el cotxe diguent lo de l´alerta que el piroman ho aprofitaria, hi no me he enganyat,esta alerta crec que no es deuria de haver anunciat.

Indesidenter ha dit...

Estic d'acord perquè vaig pensar el mateix i no només jo sinó que quant hui amb el desdejuni ho he comentat amb la família tots hem coincidit:
Alerta de risc màxim, i cotxe anunciant-ho, cridar a l'incendi perquè es quan més mal es pot fer.
Qui siga té eixe patró assumit.

Anònim ha dit...

Una cosa és que la megafonia passe per comunicar tot tipus d'alerta, com demana el ppke. Este govern pareix que segueix el criteri de comunicar les més greus, com la de nivell tres en incendis, i jo ho trobe molt encertat per lògic. No comunicar estes coses per no despertar 'malalts', crec que és un argument precipitat

bonic ha dit...

Al final podem fer com Bush junior, cremar tota la montanya i s'han acabat els incendis. No sigam ocurrents denunciem els piròmans. La veritat és la mateixa zona i tots sabem que existeix un piroman local. Volem els pins i la vegetació i volem saber qui és el delinqüent.

Anònim ha dit...

S'ha fet més que necessari iniciar una investigació policial seriosa sobre aquest tema.
Estic segur que algun testimoni hi haurà. El que no es pot fer és esperar el proper incendi.

Anònim ha dit...

Como Policía te puedo decir, que esa investigación le corresponde a la Guardia Civil. A parte de dos grupos especializados, existe otro grupo exclusivamente dedicado a investigar incendios. La policía le pasa todos los datos y ellos deben investigar, incluso cuando casi lo cogemos la última vez que hizo lo mismo.
Otros reclaman operativos especiales, pero con los efectivos actuales en la calle, de uno y otro Cuerpo, poco operativo se puede hacer.
Esos que piden más operativos, son los mismos que mantienen que tenemos demasiados vehículos, con un desconocimiento de la realidad. Necesitamos más apoyo real y menos política en el tema policial.
Las policías también sufrimos la crisis y los recortes.

Anònim ha dit...

Tota la raó a l'ultim anònim.