L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 24 de juny del 2013

Tavernes disposarà de consultori d'estiu aquest estiu a la platja

Tavernes disposarà aquest estiu del servei de consultori en la platja, segons ha donat a conéixer la Conselleria de Sanitat. El de Tavernes serà un dels 43 consultoris d’estiu que habilitarà la conselleria amb la finalitat d'atendre a la població desplaçada amb motiu de les vacances estivals. 

El Pla de Vacances i Reforços per a l'estiu, pretén cobrir les necessitats assistencials de la població durant aquesta època de l'any i s'han obert consultoris auxiliars en localitats costaneres de les tres províncies així com s'han adequat les bases de les Unitats del Servei d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i Suport Vital Bàsic (SVB) de la Comunitat, conforme a la distribució i augment de la població a l'estiu, segons la conselleria.

En la comarca de la Safor-Valldigna, a més de Tavernes, s'ha anunciat l'obertura en la platja de Gandia, platja de Xeraco, plarja de Daimús, platja de Bellreguart, platja de Miramar, platja de Piles i platja d'Oliva. 

Segons la conselleria, per a cobrir aquest programa es preveu la contractació de 162 facultatius, 124 infermers i 88 persones en categories administratives i celadores. Les xifres es mantenen pel que fa al pla de l'any anterior.
 
La informació no específica els horaris i els dies d'atenció als estiuejants, així com si hi haurà servei d'urgències per la nit.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pero urgències al poble. Que a la platja de nit no hi ha .