L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 4 de juny del 2013

“És un insult a la ciutadania que el govern del PP deixe perdre 19 milions en ajudes per a crear ocupació” (Compromís)

Compromís ha registrat en Les Corts Valencianes una pregunta amb sol·licitud de resposta oral en comissió perquè el Conseller d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch, explique els motius pels quals el Servef ha perdut 19 milions en ajudes per a incentivar la contractació.

El retard del Servef en la sol·licitud d’ajudes farà que l’Institut Nacional d’Ocupació descompte 19 milions d’euros de la quantitat que enguany havia de transferir a l’administració autonòmica valenciana per a polítiques actives d’ocupació.  “És un insult a la ciutadania que en una situació com l’actual, amb més de 700.000 aturats, el govern del PP deixe perdre ajudes destinades a fomentar la creació d’ocupació” ha dit Compromís.

Els governants del PP tornen a demostrar la seua nefasta gestió, que frega ja la ineptitud. No hi ha dret a què la ciutadania haja de pagar la inoperància del govern, si ja és escassíssima la inversió de l'executiu en polítiques actives d’ocupació, esta nova retallada, deixarà sota mínims unes mesures que són imprescindibles per a l’impuls del mercat laboral”.
-