L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 de juny del 2013

Els membres de la secció de triatló del CA La Valldigna van participar en el Campionat Autonomic de Triatló celebrat a Cullera.

 Els membres del CA Valldigna el dia de la prova. Foto: CA Valldigna
 
El CA Valldigna va contar a Cullera amb amb representació de 5 triatletes, sent aquests Demian Martínez, Rafa Sansaloni, Ferran Cunyat, Cristian Vercher i Cristian Grau, aquests dos últims debutant al triatlo i en aquesta modalitat. 
 
En acabar la prova, on participaren més de 300 triatletes, el vallers es classificaren de la següent manera: Christian Grau amb temps 01:08:36 i posició 62, Ferran Cunyat amb temps 01:08:41 i posició 63, Rafa Sansaloni amb temps 01:11:28 i posició 109, Christian Vercher amb temps 01:15:15 i posició 162, Demian Martinez amb temps 01:17:06 i posició 192. Fonts de aquesta entitat esportiva parlen de que " estem contents amb aquestos resultats i en som sabedors que a poc a poc els nostres esportites van agafant ritme i nivell"
-