L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 5 de juny del 2013

La promoció del 2013 de l’IES “Jaume II el Just” celebra la festa de fi del Batxillerat a la Casa de la Cultura.




Els estudiants de la promoció 2013 de 2n de Batxillerat de l’IES Jaume II el Just van celebrar divendres 31 de maig la seua festa de fi de curs a la Casa de la Cultura. 


Amb molta alegria i amb l’assistència de mares, pares, familiars i professorat, que omplien tot el saló d’actes, l’agrupació musical de l’institut, L’IES BAND, formada per alumnes i exalumnes del centre i sota l’amable direcció de Josep Castelló, interpretà unes quantes peces musicals que foren aplaudides i corejades per un públic entusiasta. Al final del concert, Àngela Magraner Mifsud, una alumna d’aquesta promoció que també cursa estudis de cant, interpretà “a capella” i magistralment l’ària “O mio babbino caro” de Puccini, dedicada a tots els seus companys.


Neus Sifres, Maria Calvo, Clara Mestre i Àngela Magraner presentaren l’acte, en el qual es projectà un vídeo, que havien preparat els seus professors Desam Gascón i Miguel Gea, per recordar els moments més entranyables viscuts a l’institut o els múltiples viatges i activitats extraescolars realitzats en tots aquests anys. 



Després, amb un simpàtic joc, el públic visualitzava a la pantalla una sèrie de fotos infantils amb el lema “endevina qui és”. Després, cada estudiant era cridat a l’escenari, es projectava la seua fotografia actual i el tutor li col·locava un graciós birret amb borla roja. 


La directora, Esperança Micó, acompanyada dels tutors Francesc Rodrigo i Josep Enric Grau, dels grups diürn i nocturn, respectivament, va lliurar una orla a cada jove, així com un detall gentilesa d’una mare: Xelo Pelegero.


Va haver-hi parlaments i discursos emotius amb anècdotes de Brayan Zambrano – com a delegat dels alumnes–, de Josep Enric Coronado –en nom del professorat– i del president de l’AMPA, Toni Mestre. 



L’acte festiu comptà amb la presència dels Regidors Evarist Sansaloni i Pilar Altur que, com a regidora de Cultura, pujà a l’escenari per dir unes paraules de felicitació i regalar una tablet a cadascuna de les dues alumnes amb els millors expedients acadèmics del Batxillerat: Maria Calvo Asensio (de Ciències) i Àngela Magraner Mifsud (d’Humanitats).


En acabar l’acte se celebrà un sopar al musical organitzat per l’Associació de Mares i Pares i posteriorment la joventut gaudí d’una nit de festa i ball a la Platja de Gandia. 

- Remés. Agraïts. 
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ho hauran celebrat a la casa de la cultura perque l'intitut es cau a troços?

Anònim ha dit...

Com que s'ha acabat? Coronado encara está allí vinga el episteme

Anònim ha dit...

Podria algú explicar per qué al IES Valldigna han donat set matrícules d´honor i en canvi al IES Jaume tan sols quatre, hi haguent més nombre d´alumnes?

Anònim ha dit...

La normativa respecte a la concessió de Matrícula d'honor en 2n de Batxillerat ve regulada per la normativa següent:
http://www.docv.gva.es/datos/2008/12/15/pdf/2008_14480.pdf
LLegiu l'article 11, apartat 6.
Suposem que s'haurà aplicat correctament. Al Jaume II puc assegurar que sí.