L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 de juny del 2013

El BIM de juny ja és al carrer


 El BIM del mes de juny s’està repartint avui per les cases després que el passat mes deixarà de publicar-se. Una nota editorial indica els motius, i explica que el criteri acordat va ser no publicar-lo en període electoral per evitar polititzacions. La presentació de la moció de censura amb tot el canvi polític que podia dur va aconsellar no publicar el BIM, de la mateixa manera que no es van convocar comissions, Junta de Portaveus, Junta de Govern i Ple municipal en els dies habituals.

Fins ací les explicacions donades. S’ha deixat de publicar un mes el BIM i el govern municipal ha donat la cara i ha explicat públicament els motius, una motius amb els quals es pot estar o no d’acord. Però ningú no pot negar que l’explicació és un acte de transparència, de retre comptes al Poble i d’explicar les coses.


Una transparència que no té res a vore amb la postura que sempre ha tingut el PP de Tavernes, del qual encara la ciutadania espera que li explique perquè durant 12 anys de govern mai no va fer una publicació informativa i la va repartir per les cases.

O la falta d'explicacions del perquè mai es va reunir amb el Poble en la Casa de la Cultura per explicar pressupostos o situacions econòmiques com la pujada al doble de l’IBI en el 2006 o amb quins criteris es feren algunes obres dels Plans E i Camps, com el carril-bici, el desastre de l’espai esportiu del sector 12 o una escoleta en una zona sense urbanitzar, sense entrar en altres temes com el Vergeret o el riu Vaca sense arreglar, o l’empastra de l’aparcament i la piscina. De tot això el poble mai no ha sabut res en 12 anys, com tampoc ha sabut perquè es va anul·lar tot allò que poguera ser participació ciutadana, cas dels Consells Assessors.

I algú s’estarà dient: ¿I açò a que ve?. Doncs, simplement perquè com tenen mala memòria cal recordar-los la seua actuació en passades legislatures. I tot això ve perquè, en l'espai que té reservat en el BIM, l'oposició ens obsequia de nou amb “perles” com: que no estan d’acord amb la línia del BIM o que no estan d’acord “amb la manipulació i censura informativa” que el govern municipal fa amb el BIM i el gabinet de premsa.

I la veritat, nosaltres no comprenem perquè ho diuen i pensem que ningú ho compren i menys quan s’assabenta que el BIM té una espècie de consell-equip de redacció on participa el PP i  els temes es consensuen entre tots, però també ells, en el seu apartat, diuen el que volen, com volen i de la manera que volen.

Menuda contradicció la del PP! Acusa al govern de manipular i censur en el BIM i els seus mateixos escrits del BIM ens demostren ben a les clares el contrari! Ens donen a entendre que eixa no és la realitat. Però caldrà que expliquen de quina censura parlen quan ells diuen des del primer número el que volen, com volen i de la manera que volen. O siga tot el contrari.

No tenen arguments, no poden justificar de cara al poble eixa aliança amb una trànsfuga i expulsada del seu partit. Saben que el poble ho ha rebutjat i han de buscar excuses i falsos arguments per atacar un alcalde i un govern transparent, que treballa de valent pel seu poble, que no ha cedit al xantatge d’una trànsfuga, que ha lluitat per la democràcia municipal i que ha fet de dos anys de govern un complet exercici d’honestedat, transparència i informació a la ciutadania. I damunt és el govern que ha aguantat l'Ajuntament que estava en la més completa ruïna i,  poc a poc, el reflota a pesar dels entrebancs, precisament dels autors del naufragi econòmic.

Això és lo que no suporta, el que no pot pair el PP: que les coses van bé, que hi ha transparència, que hi ha relació amb els veïns que hi ha informació, i  no el que diga o puga dir el BIM, que repetim, compta amb un consell-equip de redacció i uns temes que es consensuen precisament per evitar manipulacions i censures. 
-

2 comentaris:

La censura ha dit...

Hi ha una màxima optimista per al PP que diu: " Si vosté està enfadat diu el que vol i li ho deixen dir, es que té llibertat i està en una país lliure i en un govern tranparent". No s'amarguen estan amb un bon govern, ja sé que vostés en voldrien el seu, però de segur que els altres grups no podrien dir , ni escriure al BIM el que vostés han dit. Per tant donen gràcies al govern actual i avant.

Karl Marx ha dit...

Però, que han dit?
Tenen raó o no?
I sobre eixos temes, que ha dit el mini-govern?