L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 10 de juny del 2013

La Plataforma d’Afectats per les Hipoteques (PAH) de la Valldigna informa els veïns afectats avui dia 10, i els pròxims 11 i 12 de juny

La Plataforma d’Afectats per les Hipoteques (PAH) de la Valldigna informarà tots els veïns afectats de la limitació de temps (un mes) per a al·legar clàusules abusives, arran de la nova llei aprovada.

Estaran atenent els veïns afectats els dies 10, 11 i 12 de juny, a partir de les 19 hores, en la sala del costat de la Biblioteca, en la Casa de la Cultura. La PAH de la Valldigna informa que, amb la nova llei aprovada, la 1/2013, s’estableix un límit d'un mes a partir de la publicació en el BOE per a al·legar clàusules abusives en els processos judicials oberts d'execucions hipotecàries, emparant-se en la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea del 14 de març.

Això fa que la gent afectada tinga fins al pròxim dia 16 de juny per a presentar al·legacions. Per este motiu, la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques de la Valldigna convoca totes les persones interessades a acudir el dilluns dia 10, dimarts 11 o dimecres 12 de juny a la sala del costat de la Biblioteca, Casa de la Cultura, a les 19 hores, on membres de la Plataforma els ajudaran a omplir els formularis per a presentar-los dins del termini.



La pagina web de la PAH on s'explica amb mes detall les repercussions de la nova llei
- Remés per premsa Ajuntament i la PAH Valldigna.
-