L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 2 de juny del 2013

Sentència del Tribunal Superior de Justicia d'Astúries sobre la mocio de censura de Siero

Imatge ple del dimecres moció censura
Molt s'ha parlat estos dies de la sentència del TSJ d'Astúries en relació a la moció de censura presentada a Siero. La sentència ha estat esmentada aquests dies, però .... què diu?

Ací teniu la sentència completa.


-


10 comentaris:

Estruch ha dit...

La del TSJ Valencià es més sucossa, la podeu publicar ? . Gràcies .

La Cotorra de la Vall ha dit...

El TSJ valencià té centenars de sentències. Si no eres més explicit...
Per què no ens envies l'enllaç?

Anònim ha dit...

però en aquesta sentència no hi ha cap mesura cautelar no?

Anònim ha dit...

Des del punt de vista legal no té RES A VORE una mesure cautelar sobre la decisió del ple de Tavernes, amb una moció de censura.
Son dos coses diferents, que judicialment no es mesclen, van per vies i camins diferents, amb lleis diferents i per tant no les mescleu.
L'esperit de la Llei i les sentencies del TC i diversos TSJ està ben clar: membre expulsat no pot firmar moció de censura per assolir majoria absoluta.

estruch ha dit...

La que parla de que tant transfuga es el se, n eix del grup com el que no obedix a este en una mocio de censura, o algo aixi ha comentat en quadern un comentarista : Sabeu a quina es referix este ?.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabe si es pot referir a:

http://online.lexnova.es/servicesLXOL/visordoc?signatura=7C93CFAA47E2A8B1A6E9A8929AC7E811E6863C0F4574DA4438EB9547FB42543B

sobre la qual cosa la interpretació que dona l'informe llegit en el ple és que "trànsfuga es també qui emplea el seu vot en contra de la voluntat política d'origen".

Anònim ha dit...

No es calfeu la bola, Luis Aragones ja ho tenia clar: Trànfuga és Trànsfuga,cal afegir, aci i en la xina. O si voleu esta: Trànsfuga és així.
També ho dia Felipe Gonzalez basanse amb un proverbi xinés. No importa si és així a d'altra manera el important és que és trànsfuga

que mes dona ha dit...

Si haguera estat contra el PP de segur que opinarien al revés. Per tant, segons m'interesse és o no és. I Manolo no ho va contar a ningú. Bona nit cresol

Anònim ha dit...

Podrieu publicar el text de la moció que va aprovar el ple el 6 de maig de 2013, en la que es va votar, sense debat y per unanimitat de tots els regidors (bloc,pspv,eupv i pp) integrar a Karina en el grup municipal d'EUPV.

Crec que seria molt interessant per als lectors donat que es un acord que dona molta llum al respecte, encara que l'informe de Martínez Morales no diu res al respecte (segurament el govern municipal no ha li ha dit res a l'advolcat)

La Cotorra de la Vall ha dit...

No tenim eixa moció com pots suposar. De tota manera, s'ha dit ja i s'ha explicat que la moció simplement el que demanava era cumplir l'auto i tornar a adscriure encara que fora provisionalment EN SER MESURES CAUTELARS a la regidora al grup d'ESUPV, partit del qual està expulsat.

Es votava i ho fan fer tot a favor, com ja es va dir en el plenari, el compliment de l'auto de la jutgessa, i ací no és pot deixar de complir en ser un auto.

Una altra cosa són els efectes provissionals derivats de l'auto, que el PP i la trànsfuga van usar usat per presentar la moció.

I això que l'informe no diu res, no sé d'on ho traus: parla del contenciós i diu ben clarament que la jutgessa no l'havia d'haver acceptat a tràmite perquè la regidora es va abstindre en el seu moment a que la passaren al grup "no adscrits" i per tant no podia recorrer.

De totes les maneres, l'informe també diu que en qualsevol moment eixa circumtància la pot fer efectiva el Jutjat.