L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 18 de juny del 2013

Empar Fèlix Tur va guanyar la prova ciclista disputada dissabte a Osintxu



Empar Fèlix Tur (IVRE-Rustic Levante) va guanyar la prova ciclista disputada el dissabte passat a Osintxu on van participar 37 corredores. La corredora vallera va aconseguir imposar-se en un ajustat esprint a la madrilenya Rocío del Alba i a l'asturiana Gloria Álvarez. A l’endemà, la prova se celebrava a Villabona-Zizurkil on va quedar en sisena posició. 

Aquestes dues proves pertanyen al torneig Euskaldun de Fèmines que organitza la Federació Basca de Ciclisme. Cal recordar que de les huit proves que s'han realitzat, d'un total de deu, Empar n'ha participat en cinc, de les quals n'ha guanyat tres. 

La nostra ciclista continua engreixant el seu palmarés particular amb èxits per tota la geografia espanyola, cosa que li era reconegut per l’Ajuntament, en nom de la ciutat, en la passada Festa de l’Esport, quant Empar Tur rebia una placa de reconeixement de mans del regidor d’esports, Josep Llácer.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona Empar!
Amb joves així, es clar que encara tenim futur!