L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 de juny del 2013

D’interés per a les famílies de Tavernes que no han cobrat les beques de llibres



Com molts pares i mares saben,la Conselleria d’Educació no ha pagat les beques dels llibres del curs que ara acaba ni tampoc del passat 2011-2012. La federació de pares i mares (FAPA Valencia) ha iniciat una campanya informativa amb la finalitat que els pares reclamen a la Conselleria la quantia que se’ls deu. 

Moltes famílies, amb greus problemes econòmics, encara estan esperant la quantia individual de les ajudes per a l’adquisició de llibres de text per a l’alumnat que cursa ESO i les de Primària i Secundària del curs actual. 

L’entitat vol informar als pares i mares que es corre el perill de perdre el dret a reclamar les ajudes i per això, FAPA-València ha disposat una sèrie de passos a seguir per a aquells que vulguen realitzar les reclamacions des de la federació, amb un termini de recollida d’instàncies administratives que han de ser emplenades i signades pels pares, mares o tutors, fins el pròxim 20 de juliol i que es presentaran tant a la Conselleria d'Educació com a la d'Hisenda. 

Si en tres mesos no es rep cap resposta de l’administració pública, FAPA-València posarà en marxa el procés de reclamació judicial i sol·licitarà al Síndic de Greuges que actue davant l'impagament de les beques. Es demana la col·laboració dels centres en aquesta campanya.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pijor que retallar, directament no paguen.

Anònim ha dit...

A mi tampoc m'han pagat les beques del meu fill 2011 i 2012. A quin lloc he de anar per arreplegar l'impres o be Sol.licitar informacio?

La Cotorra de la Vall ha dit...

FAPA València
C/Dénia, 6 pta. 1-2 - 46006 - València

Tlf.: 963 739 811
Fax: 963 330 077
.....................................

• Direcció
info@fapa-valencia.org

Anònim ha dit...

Moltes gracies!!