L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 27 de juny del 2013

Tavernes oferirà el servei de menjador escolar a xiquets i xiquetes necessitats


Molts xiquets i xiquetes de la nostra ciutat podran gaudir d’un menjar de calent a migdia gràcies a que l’Ajuntament de Tavernes ha decidit adherir-se al programa d’ajudes posat en marxa per la Diputació de València.

La Diputació aportarà 3’30 euros pel menú de cada beneficiat mentre l’Ajuntament suplementarà la quantitat i gestionarà i aportarà tota la infraestructura que cal per a engegar el servei de menjador.

L’ajuntament de Tavernes ha considerat que és millor que els xiquets mengen a casa, amb els seus pares, tal com ha explicat als mitjans de comunicació l’alcalde Jordi Joan. Seran per tant les famílies qui acudiran al CEIP Sant Miquel, punt de recollida, per arreplegar el menú i endur-se’l a casa.

L’elecció del Col·legi Sant Miquel s’ha fet atenent al criteri de donar el millor servei, atés que el menjador té accés des del carrer i així no hi ha cap necessitat d’obrir tot el centre” ha explicat Jordi Joan. Actualment hi ha 140 beneficiats en aquest servei de menjador, però les previsions es poder menjar a uns 300 xiquets i xiquetes.

El menú tipus serà l’habitual del menjador escolar, un primer plat de menjar de calent, un segon plant amb guarnició i postre.
-

 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies per la iniciativa. Estic segura que donara tranquilitat a moltes families poder contar amb esta ajuda.

tangidni ha dit...

Com veuen, no tot passa per la caritat, cal exigir justicia. I molts de la caritat, que no tots , ni la majoria, de vegades estan contra la justicia. I això és molt perillós. Parlen del dret natural, del dret diví etc, i mentre mentre fa faltan personal sobre la terra de les persones. Que passa amb els vells quan els lleven la sanitat. Que passa quan ens desmonten la millor sanitat, diuen, que hi ha al món? Que ens condueixen a morir més prompte. I no he sentit prou als de la caritat anar contra els criminals que porten la sanitat al desastre i al negoci.

Karl Marx ha dit...

Molt bon trellat el de l'Ajuntament el de donar el menjar per endur-se'l a casa. Lo del menjador de caritat deuria ser cosa de ttemps ja superats, i els guetos no fomenten la justícia social.
Tant de bo l'any vinent no calguera montar-lo!