L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 14 de juny del 2013

L’assessoria ASEPYME va omplir la sala de la Casa de la Cultura on se celebrava la xarrada-conferéncia “Les Participacions Preferents”.



 El tema és de gran actualitat i va comptar amb una nodrida presència de representants del món del comerç i del públic en general. Va ser desenvolupat per Andreu Serra, advocat especialista en penal i laboral  i Graduat Social; l’advocat i economista Julio Giner i l’advocada i mediadora, Mònica Escrihuela. L’acte va comptar amb el recolzament i suport de l’Ajuntament, representat per l'alcalde Jordi Joan, l´associació de Comerciants de Tavernes i els comerciants del Mercat Municipal.

ASEPYME tenia com a objectiu orientar i facilitar informació al voltant de “Les Preferents” a la ciutadania vallera en genera a més dels propis clients i ho va aconseguir perquè les explicacions fetes quedaren clares. L’explicació va girar al voltant de què són aquets productes bancaris i d’inversió, com els terminis de recuperació dels diners eren molt llarg i que es podia fer, quines accions són possibles per a recuperar uns diners invertits en uns productes dels quals l’inversor ho desconeix tot i que freguen, en alguns casos, una estafa. 
 
Els tecnics es decanten  per l’arbirtratge, sense oblidar altres actuacions com els pleits civils i els pleits penals, encara que això com es comentava suposa haver d’acudir a serveis jurídics, amb pagament de taxes i honoraris de professionals, però es pot donar que les taxes no es paguen perquè els jutjats estaven resolent aquestes demandes en contra dels bancs, que són sentenciats a pagar els costos.

ASEPYME va posar a la disposició de manera gratuïta el seu servei d’assessorament a les persones que estiguen interessades. Cal indicar que aqueta xerrada continua altres fetes per la mateixa empresa, entre les quals estan la “Reforma de les Pensions” i “ Regim de treballadors Autónoms”.
-