L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 de desembre del 2012

L’autobús Tavernes-Platja amplia l’horari amb ocasió del Festivern 2012



L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna reforça el servei d’autobús des del nucli urbà a l’estació de trens i a la platja els dies 31 de desembre i 1 de gener per facilitar les arribades i les eixides dels assistents al Festivern, que se celebra per segon any consecutiu a la nostra ciutat.

El dia 31 de desembre hi haurà servei d’autobús des de Tavernes a les 19:30 i 20:30h, i des de la platja a les 20 i les 21 hores. El dia 1 de gener, l’horari de les eixides de Tavernes serà a les 5:30, 6:30, 7:30, 14:30, 15:30 i 16:30 hores. Les eixides des de la platja serà a les 5, 6, 7, 8, 14, 15, 16 i 17 hores. Cal destacar que aquest servei especial serà gratuit pels usuaris.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha destacat que “des de la Regidoria de Joventut volem facilitar el transport als joves que venen a gaudir del Festivern i de totes les activitats a celebrar el Cap d’Any a la nostra ciutat i hem ampliat el servei del transport públic Tavernes–estació–platja. Desitjaríem que, en la mesura d’allò possible, els veïns i visitants no feren ús dels vehicles particulars. L’accés en tren és la millor opció i la més segura pels joves que ens van a visitar estos dies”. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I aquest servici qui el paga, l'ajuntament? Perque si es aixi me pareix que no esta actuant be, perque de cara al poble i durant els altres dies de l'any el servei d'autobus es pesim, i ara ho fiquem gratis?? I els demes dies que?? Que arribes a l'estacio i encara has de donar les gracies si l'autobus t'arreplega...si ho paga l'ajuntament en pareix vergonyos!!

Anònim ha dit...

Em sembla molt correcte que hi haja un servei gratuït que evite que els nostres fills, joves i alguns no tan joves, agafen el cotxe en una nit on s'abusa massa del beure.
Em sembla molt correcte perquè es també una manera de potenciar els restaurant i demés serveis de la platja en facilitar que la gent del poble que no vulga anar al Festivern puga anar a la platja amb total tranquil·litat i comoditat.
I és una nit, on pense que l'Ajuntament pot suportar el gasto i pagar-ho en bé de tots.

Per tant per a mi que tinc fills que eixa nit estaran per ahi, molt bona mesura.

I he de recordar-li que a mi no em pareix vergonyos, com vaig aplaudir i no em semblava vergonyós la mesura quan també la va posar en practica el PP en passades legislatures i va oferir un autobus gratis. Està clar que ara s'ofereix un millor servei i més viatges que els anys passats, però bé està anar a més en qüestió de seguretat i no arrere.
Així que gràcies a l'Ajuntament per la mesura, en nom propi i crec que de molts pares que estem sempre amb l'ai al cor eixa nit.