L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 20 de desembre del 2012

El Pare Nadal visita l'Escola de Jocs i rep les peticions de regals dels xiquets i xiquetes

Els xiquets i xiquetes de l'Escola de Jocs varen viure ahir una jornada festiva i molt emotiva amb la presència del Pare Nadal al pavelló municipal.  Vora 150 xiquets i xiquetes saludaren al Pare Nadal gràcies a l'acte que va organitzar la regidoria d'Esports que dirigeix Josep Llácer. 

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, així com del mateix regidor d'Esports i les regidores Llum Sansaloni i Vanessa Martí.
Molts pares i mares se sumaren a la salutació i a la petició de regals que els menuts feren al Pare Noel en un simpàtic acte que serveix com a prolegòmen de les festes nadalenques a la nostra ciutat.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt be que le Pare Nadal visite al xiquets de l'escola de jocs. Peró ahir molts xiquets que vaen anar als jocs es vaen trobar amb la porta tancada perque algú habia decidit que ja no feren mes jocs esta setmana.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem els detalls però suposem que d'eixa circumstància s'avisaria i es diria.
Una altra cosa és que sempre hi ha algú que no s'assabente, bé perquè el xiquet se li ha oblidat dir-ho o bé perquè no acompanya els xiquets perquè són majorets. Pots passar.

No volem justificar res ni a ningú però coneixent la gent que està portant L'escola de Jocs ens resulta dificil acceptar que no s'ha avisat.

Intentarem esbrinar-ho.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens diuen:
De sempre, i se sap perquè són molts anys ja de l'activitat, la visita del Pare Noel tanca les activitats del primer trimestre de l'Escola de Jocs.
Els xiquets ho sabien i tot el món estava avisat. També es va enviar la setmana passada una carta informant d'eixa visita per al dia 19.