L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 29 de desembre del 2012

FESTIVERN 2012: Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra” actuen avui dissabte a la Casa de la Cultura de Tavernes

Pep Gimeno "Botifarra" en la presentació de Compromís a Madrid (12-12-12)

La Casa de la Cultura acull una de les actuacions més esperades de les activitats programades al Festivern 2012, la de Miquel Gil i Pep Gimeno “el Botifarra” en la presentació del seu espectacle “Nus”

Gil i Gimeno presenten “Nus”, un espectacle acústic i obert a la participació del públic assistent, el qual podrà integrar-s’hi plenament en el desenvolupament. És una bona oportunitat per a veure en escena a dues figures clau de la música valenciana, diferents i alhora properes, en la divulgació de la nostra música autòctona, cadascú sota el seu estil particular.

L’espectacle, de caire participatiu, busca la complicitat amb l’espectador. Miquel Gil i Pep Gimeno han col·laborat en diverses ocasions, i especialment cal assenyalar la de l’any 2006 al disc del Botifarra “Si em pose a cantar cançons”.

Miquel Gil va iniciar la seua carrera musical com a fundador, al costat de Vicent Torrent i Manolo Miralles, del grup Al Tall. Des d’aleshores ençà sempre ha tingut com a eix principal de la seua producció la música d’arrel tradicional, especialment de l’àmbit Mediterrani, convertint-se en un dels pioners de la música ètnica, en un avançat de la música d’arrel i del pop ètnic dins la seua època de Terminal Sur.

Pep Gimeno “el Botifarra”, natural de Xàtiva va debutar en el món de la música als catorze anys amb el grup Sarau. Ara mateix està considerat com una de les figures claus de la cançó d’arrel tradicional i, a més, un divulgador de les cançons tradicionals orals entre les noves generacions. 
-