L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.699
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.775

dimecres, 5 de desembre del 2012

Els valencians i valencians tindrem la factura de la llum més cara pel nou impost aprovat ahir pel PP

El PP va aprofitar ahir la llei d'acompanyament als Pressupostos de la Generalitat de 2013 per a introduir nous impostos mediambientals i judicials. Aquests impostos estaven prevists abans, però es es van retirar al novembre com a projecte de llei per a no xocar amb la normativa de l'estat.

Però ahir el PP els “va colar” en les esmenes del pressupost, amb la qual cosa s'ha defugit el debat dels mateixos: ni debat especifique ni la possibilitat de presentar al·legacions. Entre aquests nous tributs es troba el gravamen a la producció d'energia elèctrica, que és el que pagarem els valencians i valencianes gràcies al PP. I pensar que prometeren que no anaven a pujar impostos!!

El decret estatal indica que els impostos mediambientals que imposen les autonomies són de "repercussió obligatòria" als ciutadans. O siga que… els valencians i valencianes, a pagar i callar!

- Basat en "Levante-EMV"
-