L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 22 de desembre del 2012

L'Associació de Veïns celebra el Dia del Veí i homenatgea a Paco Sales.

L'Associació de Veïns La Valldigna va celebrar ahir el "Dia del Veï" tot coincidint amb la data que commemora l'atorgament del titol de ciudad pel rei Alfonso XIII. Ahir feia 96 anys, i l'alcalde Jordi Joan recordava l'efemeride en el seu parlament, així com la proximitat del primer centenari d'aquesta significativa data.

L'alcalde va recordar també el paper de les associacions veïnals en els municipis i sobre la indepència que han de tindre i han d'emprar a l'hora de dur a cap els seus objectius, que no són altres que millorar en tot el possible la qualitat de vida en les nostres ciutats. Un tema sobre el qual també va comentar la presidenta de l'Associació Maria LLuïsa Grau.

El moment més entranyable va ser amb ocasió de l'homenatge que l'associació veïnal retia a Francisco Sales Climent, del Grup Muntanya Valldigna. L'homenatjat és una de les persones que més ha lluitat per la nostra Valldigna, sobre tot per la conservació del nostre patrimoni natural, a través de la seua pertenença tant al Centre Excursionista com al Grup de Muntanya, així com va ser una de les persones més actives en el moviment comarcal contra la línea de l'alta tensió amb la qual, malhauradament, ens ha tocat conviure. 

Els assistents, entre els quals es trobaven regidors del govern municipal i de l'oposició, pogueren com a cloenda de l'acte escoltar all cantant local José David.
-