L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 23 de desembre del 2012

Gran èxit de participació a les "Nadales al Carrer 2012"



Un moment de l'actuació a la Plaça Major

El centre de Tavernes es va convertir ahir per la vesprada en l’escenari urbà de participació veïnal i gaudi de la música amb la interpretació de nadales. L’acte es va iniciar a les 6 de la vesprada a la Plaça Major i va finalitzar en la mateixa plaça, davant l’Ajuntament, després d’haver recorregut els músics i cantants dels cors diversos llocs de la ciutat.



L’activitat anomenada "Nadales al Carrer 2012" continua la iniciativa de l’any passat, però enguany cal destacar una major participació veïnal. Foren més els veïns que s’hi aproparen i participaren en aquest pòrtic de les festes nadalenques i és de suposar que augmente la participació anys vinents.



El  Grup de Balls Populars i els Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna foren els encarregats d’encetar les interpretacions, que continuava la Coral Marinyén en el passatge del passeig del País Valencià i els alumnes de l’Escola de Música a la Plaça de l’Església. Tot seguit la comitiva es dirigia a la Plaça de Salvador Mifsud per escoltar el Cor de Cambra Quinzedemarç i finalment, la Plaça Major, reunia tots els participants per a cantar solidàriament peces tan conegudes com  “Nit de Pau” i “Adestes fideles”.

L'alcalde Jordi Joan diposita el ciri a l'estrella del terra
L'estrella amb els desitjos de pau i felicitat.
 Sobre el terra de la plaça, i seguint el traçat d’una estrella gegant, s’hi col·locaren els ciris que volen simbolitzar la llum que emana des de Betlem, escampant els millors desitjos a tothom de pau i felicitat.

El Cor “Quinzedemarc”, la coral Marinyén, l’Escolar de Música de la Societat Instructivo Musical, la Banda El Fènix, els Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna, l’associació Tyrius de Tavernes, l’Associació de Veïns i les artistes Teresa Cháfer i Xaro Bonilla feren possible aquesta vesprada musical.
-