L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

dissabte, 22 de desembre del 2012

La música i els cants nadalencs ompliran els carrers de Tavernes avui dissabte, 22 de desembreEl centre de la nostra ciutat es convertirà un any més en l’escenari urbà de participació dels veïns i de gaudi de la música i cants nadalencs. L'activitat s'anomena "Nadales al Carrer 2012" i s'iniciaran a les 6 de la vesprada a la plaça Major, amb participació del  Grup de Balls Populars i els Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna que encetaran la vesprada.

A les 18:25, aproximadament, en el passatge del passeig del País Valencià, els participants podran tindre l’oportunitat d’escoltar les veus de la Coral Marinyén. A les 18:45 hores, el lloc escollit per a acollir la música nadalenca serà la plaça de l’Església, on actuarà l’Escola de Música de Tavernes.

Un poc després, a les 19 hores i en la plaça de Salvador Mifsud, serà el torn del Cor de Cambra Quinzedemarç, que prendrà el relleu d’acompanyar els veïns participants.

Finalment, a les 19:15 hores, en la plaça Major, davant l’Ajuntament, tothom cantarà Nit de pau amb la llum dels ciris solidaris que es posaran a la venda per a l’ocasió. La recaptació anirà destinada a l’economat de Caritas Interparroquial, per a ajudar les famílies necessitades.
La cercavila, que anirà acompanyant els veïns als diferents punts d’actuacions de les nadales al carrer 2012, estarà formada pels integrants de la Banda El Fènix i pels Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna. Les Nadales al Carrer compten amb la col·laboració, a més dels assenyalats, de l’associació Tyrius de Tavernes, l’Associació de Veïns i les artistes Teresa Cháfer i Xaro Bonilla.
-