L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 11 de desembre del 2012

Vicent Val Morató rebrà avui l’homenatge pòstum de Tavernes i dels aficionats al hándbol per tota una vida dedicada a aquest esport



 

Exjudadors i persones vinculades al Club Handbol Tavernes, en col·laboració amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes retran un homenatge pòstum a la figura de Vicent Val Morató, que servirà alhora com agraïment públic per la gran tasca desenvolupada durant anys per aquest esport a la nostra ciutat.


El hadbol a Tavernes va unit de sempre a Vicent Val, però no només aquest esport sinó tota una sèrie d’entitats locals, cas de les falles i de la Creu Roja local, amb les quals es va implicar des del moment que va arribar a Tavernes. Natural de la veïna localitat de Favara, on es va iniciar en aquest esport, va militar en el mític Marcol València, abans de ser fundador, jugador  i president del club de Tavernes.


El partit de semifinals de la Copa Federació, que es jugarà avui dimarts a partir de les 8’30, entre els equips Florida de Catarroja i el CBM Benidorm, ambdos de primera divisió, servirà d’homenatge al que va ser “ànima mater” del handbol a la nostra ciutat.L'entrada és gratuïta.


La Federació Valenciana i l’Ajuntament de Tavernes s’han sumat al reconeixement i homenatge que se li tributa avui. Cal recordar que Vicent Val va rebre quant vivia premis i distincions, entre ells un guardó especial en la Festa de l’Esport que tots els anys celebra Tavernes.
-