L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 31 de desembre del 2012

FESTIVERN 2012: Cigrons, campions del Torneig Futbol 7



L’equip “Cigrons” ha quedat campió del Torneig de Futbol 7 que ha organitzat el Vall d’Alfàndec dins de les activitats esportives del Festivern. La final els ha enfrontat amb 'Atlètic Ta Mare' que són els subcampions, mentre els tercer classificats han estat “'La Font”.

Com a valoració podem dir que ha estat un torneig molt ben organitzat, que ha servit per potenciar la convivència dels festiverns i festiverneres, i que ha deixat el pavelló del club organitzador local ben alt.

La tradicional Copa Festivern de Futbol enguany ha pres la modalitat de Futbol 7 i es va iniciar ahir, havent-se disputat avui les semifinals i final. El campió s’emporta com a premi 175 euros, els subcampió 125 i el tercer classificat 75, que es poden canviar per tiquets de consumicions.
-