L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 10 de desembre del 2012

Compromís denuncia la situació de deteriorament i abandonament en què es troben les instal·lacions de l’antic hospital La Fe per la desídia del govern del Partit Popular.




Compromís afirma que “hem pogut comprovar que l’estat actual de l’antiga Fe és deplorable. S’ha produït un desmantellament incontrolat de les instal·lacions, s’ha sostret i desaparegut molta maquinària i instruments sanitaris mentre hi ha altres sales en què s’ha quedat abandonat i tirat per terra material sanitari que podia haver-se reutilitzat”.
 
El grup parlamentari Compromís ha registrat preguntes parlamentàries i peticions de documentació en Les Corts per a què la Conselleria de Sanitat responga detalladament sobre tota la maquinària i instrumental sanitari que ha desaparegut de la Fe de Campanar, per a conéixer quina part s’està reutilitzant en altres centres sanitaris, quina part ha sigut sostreta i els motius per què resta abandonat en les instal·lacions de l’antic hospital nombrós material mèdic que podia haver estat útil.

Compromís denuncia que han desaparegut quasi tots els climatitzadors, els sistemes de refrigeració, les instal·lacions elèctriques i de llanterneria que eren noves o reformades de feia molts pocs anys. Així mateix s’amuntonen abandonades en algunes dependències, consumibles sanitaris com gases, xeringues, guants, sondes, etc. En altres dependències resten abandonats aparells portàtils per a fer plaques, altres per a anestesiar en la taula d’operacions, balances, etc..

Compromís afirma que és un exemple més de la incompetència i incapacitat del govern del Partit Popular que toca ja sostre i s’agreuja, mentre els veïns dels barris de Campanar i adjacents estan demanant que l’antiga Fe tinga un ús sanitari, amb un hospital d’aguts, un altre hospital de crònics que ja tenia planificat la conselleria i un centre de salut.
 -