L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 20 de desembre del 2012

Tot a punt per a fer-la grossa al Festivern

 
A Tavernes de la Valldigna (Safor) ja és tot a punt per a celebrar el final del 2012 i l'entrada de l'any nou amb el Festivern. El plat fort seran els concerts del 31 a la nit, amb grups com ara la Gossa Sorda, Orxata, Aspencat o Bongo Botrako. Però les activitats ja hauran començat el dia 28, amb el sisè Triatló dels Pingüins, organitzat per l'Assemblea de Joves Meruts, que combina la natació a les aigües del Pou Clar, una cursa a peu i una prova ciclista.

El divendres dia 28 al vespre es projectarà el documental 'València necessita una cançó', de Borja Pons, a la Casa de la Cultura, i tot seguit hi haurà un debat obert amb Josep Nadal (la Gossa Sorda), Francesc Burgos (la Casa Calba), Miquel Gironès (Obrint Pas) i Borja Pons.


Durant el cap de setmana, es faran jocs i espectacles per als menuts, concurs de xarangues, exhibicions de pilota valenciana, partides de raspall, correbars, espectacles de màgia i concerts, com el de Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’, dissabte al vespre a la Casa de la Cultura.  


L'últim dia de l'any començarà amb el torneig de la Copa Festivern de raspall i a migdia Pau Alabajos oferirà un vermut musical, abans d'una paella gegant. Al vespre, a l’envelat Festivern, hi haurà la música d'Atupa i Metall i So i, després del sopar popular, Los Chikos del Maíz. A mitjanit, es donarà la benvinguda a l'any amb el conill Merut i els Batukem Tukada. I a l’entrada al 2013 sonarà la música d'Aspencat, Bongo Botrako, la Gossa Sorda, Orxata Sound System, Biano i Plan B. 

-Segons Vilaweb


Entrades i demes informació
 
Anticipada: 21€ Taquilla: 25€ 

Guixeta habilitada la plaça del Pavelló Municipal
 Dissabte matí: De 10:30h a 14:00h

Guixeta habilitada a la Carpa Festivern
Dissabte: A partir de les 16h.

Entradas anticipadas en la web ProductesDeLaTerra o en los siguientes puntos:

València: Octubre CCC, Centre Social-Bar Terra i Racó de la corbella
Tavernes de la Valldigna: Pub Màgik
Benifairó de la Valldigna: Bar Ca Seles
Gandia: Gavina Llibres
Alzira: Llibreria Xúquer
Xàtiva: Llibreria La Costera
Ontinyent: Bastida Llibres
Pedreguer: Llibreria Mestral
Alacant: Casal Tio Cuc
Castelló: Casal Popular
Reus: Batabat Kultur
Barcelona: La Torna (Gràcia) i Partisano (Ciutat Vella)
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Podeu informar d'on es poden comprar les entrades? Moltes gracies i Bons Nadals.