L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dissabte, 15 de desembre del 2012

L’Ajuntament potencia les compres al comerç local amb una tarifa especial per a l’aparcament durant les festes de Nadal i Cap d’Any.


L’Ajuntament de Tavernes dins de l’objectiu de potenciar el teixit comercial de la ciutat i vist l’èxit que en les passades festes majors va tindre la promoció especial del pàrquing municipal, n’ha preparat un altre per als dies de Nadal i Cap d’Any.

L’accés a la zona centre de la localitat i fer les compres als comerços locals serà molt més fàcil i econòmic per als veïns i visitants els dies 21, 22, 23, 24, 25, 29, 30 i 31 de desembre i l’1, 5 i 6 de gener de 2013, quan s’aplicarà la tarifa especial prevista en l’Ordenança Fiscal reguladora de la taxa per la prestació dels servei d’aparcament de vehicles en el pàrquing municipal subterrani del passeig del País Valencià.

També cal dir que el cost d’aparcament d’un vehicle els dies esmentats serà de 3 euros al dia, amb la qual cosa es facilita l’accés a la zona centre a veïns i a visitants. La possibilitat de tarifació especial en una època concreta va ser una de les novetats introduïdes pel govern de Jordi Joan en l’Ordenança municipal del pàrquing, després de la fase d’estudi a què va ser sotmesa per una comissió especial. 
 
Aquesta comissió va introduir-hi una sèrie de reformes per tal de buscar la viabilitat de l’explotació de les instal·lacions municipals, entre les quals com La Cotorra va informar estava la de preus especials per a festivitats i dates concretes (falles, festes majors, nadals...) amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús als ciutadans.
-