L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 21 de desembre del 2012

Avui Tavernes celebra anys com a ciutat


Avui fa 96 anys que el rei Alfonso XIII va atorgar a Tavernes el títol de ciutat com reconeixement a la seua espenta agrícola, industrial i comercial, i l’Associació de Veïns  ho celebra amb el “Dia del Veí”.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la presidenta de l’Associació de Veïns, Maria Luisa Grau, faran els parlaments de l’acte, que enguany busca la reivindicació veïnal davant l’actual conjuntura de crisi, a més de la participació dels veïns. L’acte s’anuncia a la Casa de la Cultura a partir de les 7 de la vesprada, i servirà també per retre un reconeixement a la tasca per Tavernes i la Valldigna que efectua Francisco Sales Climent, del Grup Muntanya Valldigna.

Com a final de l’acte, els assistents podran gaudir de l’actuació musical del cantant local José David com acomiadament d’una jornada de celebració commemorativa del naixement de Tavernes com a ciutat un 21 de desembre del 1916.
-