L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dimecres, 12 de desembre del 2012

Compromís denuncia el boicot del PP al desenvolupament de La Llei de Dependencia


El diputat de Compromís, Joan Baldoví, comença la intervenció felicitant (en valencià) els estudiants que demanaren al Congrés de Diputats que es garantira l'estudi en valencià, davant de la #wertgonya del PP. 

Joan Baldoví denuncia el boicot que porten avant els governs del PP al desenvolupament de la Llei de la Dependència amb el consentiment del govern de Madrid. A més a més, Baldoví recorda la situació desastrosa al respecte que existeix en el País Valencià per culpa del malgovern del PP.

Vos aconsellem que l'escolteu: És poden dir les coses que passen amb la LLei de Depèndencia del PP més fort, però no més clar. Es compren perquè ha estat nominat pels periodistes del Congrés al titol d'Assot del Govern de Rajoy.


-