L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

divendres, 28 de desembre del 2012

Avui divendres, a partir de les 8 de la vesprada, la III Sant Silvestre a Tavernes.

Aquesta nit, a partir de les 8, se celebrarà organitzada pel Club Atletisme la Valldigna la “III Sant Silvestre” a Tavernes sobre un recorregut de 3 Km, mesurat amb roda topogràfica i totalment urbà. L’eixida des de la Plaça Major i arribada al mateix lloc.

Ell Club Atletisme la Valldigna junt a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb les Regidories d’Esports i de Turisme, volen donar a conèixer aquesta pràctica de cursa a tots els veïns i possibles participants dins de les activitats esportives i culturals.

Per participar-hi, s’ha de dur menjar no perible com ajuda a les famílies necessitades del poble.

-