L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

divendres, 21 de desembre del 2012

La Federació Junta Local Fallera inica avui el concurs de dibuix i narració de Nadal.

Avui té lloc el Concurs Infantil de Potals Nadalenques i Narrativa que organitza la Federació Junta Local de les falles de Tavernes.

La participació de xiquets i xiquets, com és habitual, serà molt nombrosa avui a les 6 de la vesprada, a la Casa de la Cultura, on estan citats per pintar i escriure.
Recordem que l'any passat la guanyadora de dibuix va ser Ana Espí Vercher, i la seua postal nadalenca ha servit com a il·lustració de la felicitació de l'Ajuntament.
-