L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 16 de desembre del 2012

Actualitzat: La Federació de Falles ha celebrat aquest cap de setmana el campionat de futbet




Al llarg del cap de setmana, la Federació de Falles de la Junta Local Fallera de Tavernes ha celebrat el tradicional campionat de campionat de futbet de falles (masculí i femení) al Poliesportiu Municipal (pistes blaves exteriors).

Avui diumenge ha estat el torn del masculí, amb la participació d'equips de totes les falles excepte la Prado. La final ha estat jugada entre els equips masculins de Portal i la Dula, havent guanyat la Portal. El regidor d'esports, Josep Llácer, ha estat present en aquest partit de la final.

La classificació final ha estat:
Campións: Falla Portal
Subcampió: La Dula
3r: La Via
4r. Cambro
5é: Passeig


Ahir dissabte va ser el dia dedicat al futbet femení, amb partits que es van iniciar a les 10 del matí i es van desenvolupar al llarg del dia, fins arribar a la vesprada quan es va celebrar la gran final entre els equips de Prado i Dula, que va guanyar finalment la Falla La Dula pel resultat de 4-1. La màxima golejadora va ser Ainoa Pardo, amb 16 gols.

Aquest va ser el resultat final:
Campió: Falla La Dula
Subcampió: Falla Prado
3r: Falla Portal
4t: Falla La Via
5é: Falla Cambro

La Falla Passeig no participava en el futbet femení.



El campionat de futbet ha comptat amb la presència de totes les falleres majors de l’any 2012 i ahir, durant la final femenina, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor d’esports, Josep LLàcer, assistiren a la mateixa.
-