L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 25 de desembre del 2012

Nosaltres no vam anar

¿Estarà anunciant-los que el 2013 canviarà la política social del PP?



Ahir el President de la Generalitat, Alberto Fabra, i la Consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana,  visitaven la nostra comarca, en concret un hotel de la platja de Gandia, per promocionar la campanya No estigues sol al Nadal.

No tenim res en contra de la campanya, però no vam anar. I ho decidirem així en considerar que la visita és, més que res, un muntatge publicitari i de llavada de cara, però no d’assumir les responsabilitats pels dèficits en matèria de benestar social demostrat pel govern autonòmic valencià del senyor Fabra, el president del PP.


Ens hauria satisfet més haver rebut la visita d’aquestes personalitats en totes les ocasions que calia explicar a la societat, als veïns i veïnes de la Safor-Valldigna, el perquè dels retalls en serveis socials, el desmantellament de l’ajuda a la dependència, el retard injustificat del pagament de les ajudes als col·lectius que treballen amb persones discapacitades, la desaparició de programes que ajudaven a respirar a famílies amb persones minusvàlides, la instauració del copagament en serveis sanitaris per a malalts crònics i persones amb escassos recursos, les modificacions introduïdes en relació a la renda garantida de ciutadania que elimina el caràcter retroactiu de les ajudes... Per eixes vìsites explicatives mai no les hem rebudes, ni la de Fabra ni d'altres màxims responsables.  Tampoc cap dels caps visibles i responsables de la comarca del seu partit  ha explicat res.


El govern valencià del senyor Fabra, del PP, ha fallat en l’ajuda als més desvalguts. Ha fallat en les grans actuacions i així Càritas ha fet públic que les ajudes socials s’han retallat un 78% en els últims tres anys a pesar de l’increment de la pobresa, i han fallat en les de detalls envers els valencians i valencians, com el cas de permetre que Elvira Murcia, la dependent malalta d’ostegènesi imperfecta, abans de rebra-la estiguera 55 hores encadenada al ras  davant del Palau de la Generalitat, per reclamar els diners que el govern valencià li devia.


El govern valencià, el senyor Fabra i la consellera, sembla ser que només necessiten els que menys tenen, els que més necessiten les ajudes, per a fer-se la fotografia.


Per tot això no vam anar. Vam preferir quedar-nos sols a casa per Nadal, abans que acompanyats d’Alberto Fabra.
-