L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dimarts, 11 de desembre del 2012

La macroexposició solidària s'inaugura avui a les 7’30 a la Casa de la Cultura. Els actes al voltant d'aquesta iniciativa s'allargaran durant tota la setmanaVora 90 obres seran exposades, totes donades per persones de la Valldigna entre les quals hi ha pintors, escriptors, ceramistes, músics, fotògrafs, escultors, escriptors, novel·listes… els quans han donat les obres perquè siguen destinades al projecte solidari d’aconseguir 300 caixes d'aliments per a families necessitades. L’exposició es podra vore des d’avui, dia 11, fins el 16 de desembre.

L’entrada a l’exposició consisteix a l’entrega d’un quilo d'aliments de primera necessitat, com ara arràs, pasta, oli, llet, conserves, galetes, sucs, sucre, cereals, embotit envasat... Les obres seran sortejades entre totes aquelles persones que adquiresquen almenys un bitllet de participació.

L’acte conclourà amb un recital de poesia de la mà de Francesc Bononad i Adriana Serlik, acompanyats pel guitarrista de Tavernes, Jorge Herrera, que ens delectarà amb diverses peces musicals tocades amb guitarra espanyola

El pròxim dissabte, dia 15, entre les 5’30 i les 8’30 de la vesprada l'Associació de Comerciants de Tavernes instal·larà un parc infantil per als xiquets i xiquetes que, acompanyats dels seus pares, hagen col·laborat aportant aliments, o havent comprat un bitllet per al sorteig de les obres exposades. El parc també estarà obert per a tots els xiquets i xiquetes convidats pels comerços de l'Associació de Comerciants, de 10:30 a 13:30 hores, i de 17:30 a 20:30 hores.

Eixe dia a 8 de la veprada hi haurà un concert de Xavier Mo, cantautor de Benifairó, al saló d'actes de la Casa de la Cultura, seguit del sorteig de les obres i una degustació de menjar casolans a càrrec dels alumnes de l'Escola d'Adults Bolomor.

El diumenge, dia 16, es farà el lliurament de les obres als agraciats entre les 6’3’ i les 8’30 de la vesprada..
-