L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 3 de desembre del 2012

No lligaven els gossos amb llonganisses



No, finalment a la capital de la Safor-Valldigna, és a dir Gandia, no lligaven els gossos amb llonganisses. Això és el que, suposadament, podíem pensar quan llegíem fa uns mesos en alguns blogs locals d’ideologia pròxima al PP, que aquella ciutat amb Torro (PP) era el paradigma de una gestió económica eficaç, front al desastre de Tavernes amb Jordi Joan (Compromís-Bloc).


Aquests blogs posaren als peus dels cavalls el govern municipal de Jordi Joan per les mesures econòmiques preses i pel Pla d’Ajust aprovat. I ara, aquesta mateixa setmana, hem llegit a la premsa que Gandia ja no és que necessite un Pla d’Ajust, no, sinó que no pot aprovar el pressupost, que li ho ha prohibit el Ministeri d’Hisenda de Madrid, perquè l’Ajuntament de Gandia va a ser rescatat pel ministre Montoro, perquè no pot ni fer front als seus compromisos. 


Els gandians han vist com el Sr. Torro, l’alcalde paradigma de bona gestió, ha fet bous, circo i nosequants “fastos” més per l’estiu. Però ara no pot pagar i ha pujat els impostos:  El 21% de l’IBI; el 25% de l’Impost de Circulació de Vehicles; un 90% de l’impost de circulació per a ciclomotors i motocicletes de menys de 125cc i un 40% del preu de recollida de fem.


A Gandia, Torró ha buscat el camí fácil: la  pujada d’impostos en lloc d’intentar disminuir les despeses com ha fet Tavernes. Torro fa pujada d’impostos, castiga el poble, fa el que Rajoy els ha ensenyat, i no fa control de despeses i potenciació dels recursos per gastar menys,  com sembla ser diu la lógica (matemàtica) que ha aplicat Jordi Joan en el seu govern.


A és que a Gandia, finalment, no lligaven els gossos amb llonganisses. Però no espereu que us ho expliquen en els seus blogs.
-