L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 29 de desembre del 2012

Gran èxit de la III Sant Silvestre a Tavernes



L'exida de la Plaça Major
Ahir per la nit se va celebrar la “III Cursa popular de Sant Silvestre” a Tavernes. Un èxit total de participació, organització i bon ambient, acompanyat per una nit que no era massa fresqueta. Sobre els 500 participants, la qual cosa ve a demostrar allò que es comentava a la Plaça Major: que la cursa va a més, que queden lluny aquella vintena de participants del primer any, i que comença a ser coneguda fora de Tavernes i ja hi ha atletes, fins i tot que tenen un cert nom, que venen a participar.

Tres quilometres urbans que foren recorreguts amb vora 9 minuts pel campió, Sergi Tomas. Al final de la cursa, l’organització – Club Atletisme Valldigna- va oferir xocolate als participants, elaborat per les falles.

El lliurament de trofeus als tres primers participants en homes i dones, així com a les disfresses va ser realitzat pel regidor d’esports, Josep LLácer, i regidors de l’Ajuntament. Cal també significar i agrair els detalls als corredors premiats, obsequi de diferents cases comercials de la ciutat.

La cursa de Sant Silvestre d’enguany ha estat solidària i tots els participants han aportat el seu quilo de menjar per tal de contribuir a les 300 caixes per a famílies necessitades. 

Els guanyadors:

Homes
1. Sergi Tomas de Roselló
2. David Cañete Martinez
3. Sergio Rosell Sanchez

  Dones
1. Raquel Almiñana Fuertes
2. Miriam Talens Artigues
3. Nuria Pérez Corella



Disfressa: Alex Barber Pons

 -