L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 13 de desembre del 2012

Tres alts càrrecs del PP valencià, entre ells un vicepresident de la Generalitat, immersos en processos judicials.

Rambla, Martínez i Such (El Mundo)
El jutge Jose Cerez, instructor de la causa del presumpte finançament irregular del PP valencià, ha tancat la investigació del "Cas Fitur" i aprecia indicis de delicte en l'ex vicepresident de la Generalitat Valenciana, Vicente Rambla, les ex conselleres de Turisme, Miraculosa Martínez i Angelica Such i l'ex cap de gabinet de la Conselleria de Turisme, Rafael Betoret.

El Jutge els atribueix la participació en un delicte continuat de tràfic d'influències i de prevaricació pel presumpte amaño de l'adjudicació dels contractes per a organitzar la fira de Turisme Fitur a les empreses de la trama Gürtel entre els anys 2005 i 2009.

La investigació judicial es refereix a la contractació administrativa originada per l'adjudicació per l'Agència Valenciana de Turisme (AVT) a Orange Market del disseny i muntatge del pavelló de la Comunitat Valenciana en les edicions de 2005 a 2009 de la Fira Internacional del Turisme de Madrid (Fitur).
-