L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 4 de desembre del 2012

Vora 200 alumnes de l’IES Jaume II el Just participen en les activitats esportives extraescolars


Grup d'alumnes participants

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes organitza, juntament amb el professor d’educació física de l’IES Jaume II el Just, una sèrie d’activitats esportives extraescolars de caràcter voluntari i no competitiu, segures i saludables, que no representen risc per a la salut. Els alumnes, entre 4t d’ESO fins a segon de batxillerat, agrupats en quinze equips, participen en les activitats esportives extraescolars en la categoria juvenil i en activitats com colpbol, handbol, raspallbol i futbol sala.

El regidor d’esports, Josep Llàcer, ha remarcat que l’Ajuntament de Tavernes i la Regidoria d’Esports estan fermament compromesos amb el foment i la pràctica de l’esport juvenil i per això donem suport, de manera clara, a les activitats esportives extraescolars enfocades a la joventut de Tavernes. “És essencial que els jóvens, en esta etapa crucial per al seu desenvolupament físic i formatiu, practiquen esport i adquirisquen uns hàbits saludables. Així mateix, vull destacar la bona entesa que hi ha entre l’Ajuntament i els centres educatius per tal de portar avant esta activitat i altres de formatives i lúdiques per als jóvens de la nostra ciutat”.

L’objectiu d’estes activitats, en què participen quasi 200 alumnes, a banda del purament esportiu, és el foment de la coeducació i la integració. Totes les activitats són de caràcter participatiu i adaptades a més de ser activitats complementàries, coordinades amb els programes formatius dels centres educatius i amb les activitats organitzades pels diferents clubs esportius de la ciutat.
 
Cal remarcar que les activitats potencien més el caràcter educatiu que el competitiu per evitar la pressió de l’obtenció de resultats i la victòria com a principal objectiu de la pràctica esportiva.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

O la informació no es correcta o la foto no es la que correspon,perque aquestes xiquetes son de 1er de ESO.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem si són de 1r o 2n. És la foto que acompanyava la nota oficial.