L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

divendres, 28 de desembre del 2012

Avui divendres a les 11 Teatre per a bebés a la Casa de la Cultura


Aquest matí a partir de les 11 a la Casa de la Cultura es representa l'obra "Mama natura" de La Monda Lironda, teatre específic per a bébes i xiquets entre 3 mesos i tres anys. La durada és de 30 minuts. El preu de l'entrada es de 2 euros per a xiquet i 1 acompanyant.
 
“Mamá Natura” és un espectacle que pretén ser una experiència de joc i que implica els espectadors. Què hi ha davall l'arbre màgic? Què serà? ... Així és el començament d'un espectacle ple de colors, volums, textures, sons, olors, sabors i moviments.
 
Un espectacle didàctic basat en l'estimulació sensorial dels més menuts a través de la manipulació d'objectes i el joc gestual.
-