L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 30 de desembre del 2012

FERTIVERN 2012: L'alcalde no ha pogut de cap manera negar informació al PP, senzillament perquè no li l'han demanada.



Jordi Joan i Enric Morera ahir en el concert de Botifarra i Miquel Gil

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha confirmat que el PP de Tavernes mai no ha sol·licitat els informes sobre els dispositius de seguretat del Festivern que s’està celebrant a la nostra ciutat. L’alcalde ha desmentit i “de manera rotunda”, assegura el rotatiu Levante-EMV, que haja negat eixos informes al PP.

Les afirmacions publicades en el diari vénen a confirmar el que ahir ja comentàvem ací a La Cotorra en el sentit que mai en el plenari de Tavernes s’ha escoltat la paraula Festivern per a res, ni per a comentar, preguntar, o aprovar res respecte al festival, ni menys encara en boca de qualsevol regidor de l’oposició. I això és una cosa que sap qualsevol persona que assisteix als plenaris. I no oblidem que el millor lloc per a preguntar, per a fer precs i debatre altres qüestions és el plenari. I mai no s’hi ha parlat sobre el Festivern i, repetim, ni s’ha dit ni s'ha escoltat mai la paraula Festivern en una sessió.

D’aquesta manera, el PP i seus les manifestacions queden en molt mal lloc. Parlant clar i res: el que ha dit en la nota publicada tant en la premsa comarcal com en blogs locals no s’adiria per a res amb la veracitat dels fets.

L’alcalde recorda que l’Ajuntament simplement es limita a autoritzar l'event, sempre i quan les instal·lacions reunesquen les condicions legals, que les reuneixen,  i és l’empresa organitzadora – l’Ajuntament no organitza – qui ha de garantir la seguretat del Festivern. I eixa seguretat està garantida a través de les mesures de les quals estan informats la Generalitat i la Delegació del Govern, que ha autoritzat també la celebració.

Jordi Joan ha confirmat que durant la nit del Festivern, la Guardia Civil muntarà un dispositiu especial. També ha remarcat que la carpa disposa de la certificació legal i que hi haurà una ambulància disponible durant el Cap d’Any.