L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 7 de desembre del 2012

Les joventuts dels partits polítics de Tavernes enceten avui la campanya d'arreplegada d'aliments per a les 300 caixes solidàries destinades a les famílies més desfavorides de la Valldigna



Els joves i les joves dels partits polítics de Tavernes encetaran avui la campanya per a recollir aliments, en la que serà la primera acció de carrer d'arreplegada d'aliments per a les 300 caixes solidàries destinades a les famílies més desfavorides de la Valldigna.


Aquesta vesprada, a les portes dels establiments d'alimentació més importants de Tavernes, el jovent de Compromís-Bloc i del PP tenen previst muntar taules d'arreplegada de aliments perquè les persones que vulguen col·laborar-hi, aporten un quilo o més d’aliments de primera necessitat, com potser arròs, llet, oli, galetes, cereals, conserves, embotit envasat, cacau soluble o sucs. Aquestes taules estaran muntades a les portes dels establiments Dia, els dos Mercadona, MasyMas i Super Patri, fins el tancament.


També els joves d'ERPV i del PSOE porten a terme accions des de llurs seus per arreplegar aliments sumant-se així a aquesta campanya humanitària.


Animem des d’aquetes pàgines de la Cotorro a que tots, veïnes i veïnes, ens sumem i col·laborem en aquesta campanya, que no dubtem en apropar-nos perquè l’objectiu final d’aconseguir 300 caixes plenes d’alimentes siga una realitat i  mil persones de la Valldigna,  que estan passant vertaders problemes de necessita, reben  un bon regal per aquestes festes: la solidaritat i la fraternitat plasmada en eixa caixa nadalenca.
-