L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 24 de juliol del 2010

Miracle! Han "netejat" l'ullal


Miracle! El nostre ajuntament s’ha fet endavant i ha netejat l’ullal “de las Cinco Hermanas” ¡després de mesos i mesos d’anar darrere d’ells recordant-li-ho!.
Ací teniu l’últim recordatori que els feiem, ara fa un mes.

Durant tres dies, com tothom podia comprovar des de la carretera, un menut grup d’homes amb la màquina de desbrossar ha anat tallant la brossa arran de terra, amuntegant-la i omplint el menut camió municipal.
El resultat de la neteja, que no anem a valorar, el podeu vore a les fotografies com també podeu vore que no s’han arreglat les tanques trencades. I com que les aixades i els llegons no s’han usat per a res, ni tan sols en els camins, és de previndre que en pocs de dies torne a rebrotar la brossa. Però això serà una altra història.
No sabem el que l’equip de govern de l’ajuntament i el regidor responsable entendran per netejar i condicionar l’ullal. Està clar que no té res a vore amb el que tots esperàvem per que fóra un lloc atractiu, de contacte i gaudi amb la natura.

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola voldria comentar algo referent a la vogilancia de la platja de T.V jo estic al terme de pa dur amb una caseta fem el pagament de la contribucio com un altre consumidor i l'altre dia quasi s'ofegaren unes persones i els vigilants ens varen dir que eixa zona no tenien obligació de vigilarla.Per favor voldria en la zona del chiringuito un vigilant ania moltisima gent gracies

Anònim ha dit...

Realment el seu nom és Ullal de " las sinco hermanas"????? Si és possible, feu servir la nomenclatura correcta. Jo no conec el nom, però m´estranya que una cosa que ha estat ahi des de sempre haja de prendre el nom d´un hostal...no és cap crítica negativa..només voluntat d´asprendre i usar els noms de sempre que, entre unes coses i altres van desdibuixant-se de la nostra memoria. Molt cordialment

La Cotorra de la Vall ha dit...

El nom correcte del conjunt dels ullals - al cap i a la fi són dos ullals interconnectats - seria Ullal Gran-Ullal de les Penyetes.
Demanem disculpes.