L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

dilluns, 12 de juliol del 2010

GENERAL: Iberdrola talla la llum al tramvia de Benidorm i Terra Mítica


El deute del Consell Valencià amb els proveïdors està ofegant a moltes empreses valencianes però també porta a les empreses públiques de la mateixa Generalitat a patir situacions kafkianes.
Iberdrola, empresa ben coneguda per diversos motius a Tavernes i la Valldigna, i que té el monopoli de l’electricitat a les terres valencianes gràcies a la mateixa Generalitat, va tallar l’electricitat a les estacions del tramvia a Benidorm i Terra Mítica, segons ha publicat El Mundo.
No van ser talls amb massa importànci i intensitat, però demostra quina és la situació dels comptes de la Generalitat i de les seues empreses públiques.
I això no és la primera vegada que pessa amb l’empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana que, segons les informacions de prensa, manté a 17 alts càrrecs cobrant sous superiors als ministres del Govern central, però no arriba a abonar les seues obligacions amb Iberdrola.
Cal recordar que el passat desembre els tècnics d’Iberdrola acudiren a les estacions de Metro de València per a tallar la llum pels deutes, que en el global de l’empresa pública superen els 1.130 milions d’euros.
I mentrestaznt ell president de la Generalitat, Francisco Camps, davant els deutes que tenallen FGV, ni diu res, ni actua ni fa res mentre els diners de tots els valencians i valencianes es gasten en altres coses, i no anem dir en quines per massa conegudes.
Mentres tant, el PP en Les Corts veta contínuament la compareixença de la gerent, Marisa Gracia, que ha d’explicar quina és la situación económica de l’empresa i eixe deute que es calcula per enguany de 1.130 milions d’euros.

-