L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.084
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.036

diumenge, 4 de juliol del 2010

Enric Morera. "El PP deixa l'educació publica en coma profund"

El portaveu de Compromís en les corts valencianes, Enric Morera (BLOC), ha denunciat que la política educativa del PP, dirigida per Alejandro Font de Mora i consentida per Francisco Camps, “ha deixat l’educació pública en coma profund. Prova d’això és la retallada d’un 12% de grups de les Escoles Oficials d’Idiomes, que afectaran a molts alumnes i també a molts professors, que es quedaran a carrer sense treball”.
Morera també ha denunciat que el PP, autodefinit com el partit que més ha fet per l’ensenyament públic,“retallarà unitats de secundària, no autoritzarà nous cicles de Formació Professional ni el desdoblament de mòduls, desapareixeran molts programes d’atenció a la diversitat i per tant, augmentarà el fracàs escolar en l’autonomia que ja és líder en el fracàs escolar gràcies a les deplorables polítiques de Font de Mora i de Camps”.
El parlamentari valencianista ha advertit que, tal com ja han denunciat els sindicats de l’ensenyament, “el caos està assegurat s’ha deixat la planificació del curs que ve per a setembre, sense que els centres sàpiguen les unitats i el professorat definitiu disponible, encara que sí que sabem que vora 1.000 professors i professores que treballen com interins poden perdre el seu lloc de treball el curs que ve i això, com ja vam dir l’altre dia, és un efecte que pagaran els innocents, que són els xiquets, les xiquetes i els joves que voran perjudicada la seua formació per la manca de personal docent”.
Morera ha anunciat que des de Compromís, “anem a preparar iniciatives parlamentàries per a deixar en evidència la nefasta política educativa de Font de Mora i, a més a més, anem a fer propostes per a millorar la situació, perquè al PP se li han esgotat les idees i les ganes de treballar per un ensenyament públic digne”.

Vos sona tot això? Només cal pensar en la situació de la Valldigna i el maremagnum creat amb la situació de l'ensenyamen public a Tavernes, Benifairó i Simat després de vora 10 anys esperant l'IES La Valldigna
-