L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 29 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Hi ha mirades que maten, almenys sembla ser és el que vol fer la jardinera del carrer Sant Agustí que veieu a la fotografia. Que conega la Cotorra ja són quatre els cotxes que hi han topat i un conegut comerciant de la zona ens comentava: "Posen el basurero davant i sobreix la jardinera de tal manera que el conductor no té temps a reaccionar".
Una persona de Paraguai també ha sentit el crack al seu cotxe. A la segona fotografia podeu vore com ha quedat una altra jardinera en ser colpejada per un cotxe al aparcar.
En fi, que la gent parla - i alguna raó tindrà- si aquestes jardineres estan pagades per la multinacional dels fabricants de cotxes i una part menuda pels amos del parquing del passeig. La campanya quasi podríem dir és: no volem cap jar dinera sense un colp.
Ara que estàvem de sort, amb la guàrdia civil de trànsit sense posar denúncies, va i la tenim amb les jardineres i aquestes reparacions no són barates.
-

1 comentari:

Anti-jardineres ha dit...

La pregunta és: per que posen tantes jardineres i no posen arbres?