L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.484
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 47.640

dissabte, 10 de juliol de 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Final Escola futbol


Com tots els anys 134 alumnes de l'escola de futbol de Tavernes festegen un campionat a vora mar. Es fa just davant de l'edifici Flamingo. Enguany amb unes porteries diferents, els xavals han gaudit d'una vesprada de platja acompanyats pels pares.
La seua edat entre els set i els deu anys. Un viver de futbolistes, un planter per al futur mundial.
I ja que estem aprofitem: no es diu "pedrera", una mala traducció de la "cantera" castellana. Cal dir planter. Per si de cas algú de Canal 9 ens llig.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra l'escola no es de futbet, es de futbol.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens havien dit de "futbet". Ja està rectificat. Gràcies.

Anònim ha dit...

PER A QUE VOLEN ANAR ELS NOSTRES FILLS A L,ESCOLA DE FUTBOL SI DESPRES AGAFEN A XIQUETS D,ALTRES POBLES I NOSALTRES TENIM QUE ANAR FORA PER A PODER JUGAR? ES UNA VERGONYA HO QUE FA EL DIRECTOR O DIRIGENTS ESPORTIUS EN ÉSTE TEMA.