L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 28 de juliol del 2010

ULTIMA HORA: Es declara un incendi a Simat


Un incendi s'ha declarat aquesta vesprada sobre les 5'30 en el terme de Simat, en concret en la zona de Pla de Corrals, dins de la denominada Serra de Barxeta. El foc va començar al costat mateix de la carretera que duu de Simat a Barxeta i segons tots els indicis es tracta d'un incendi provocat, car es va trobar un conjunt de mistos nugats per calar foc a la vegetació.

Hi ha hagut un desplegament de 10 mitjans aeris, sis avions i quatre helicòpters, 4 brigades forestals, 2 autobombes i altres vehicles del Consorci Provincial de Bombers.

-