L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

divendres, 2 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Un dels lectors ens deia en un comentari de “La Mirada de la Cotorra” que acudírem al costat del mur, al carrer Fontetes de Cantus i Figueretes, i que hi observàrem.
Li hem fet cas, i hem trobat el que ja indicava: bruticia, abandó, el caminet asfaltat al costat del mur ple de malessa, les zones que teòricament havien d’estar enjardinades un brossegal… Com ens deia, i no tenim més remei que creure-ho, allí no s’acosta ningú de la neteja ni per equivocació.
Un detall, sense importància, eh? sense importàancia: Sabíeu que la major part de tota aquesta zona alta del casc urba al costat del mur està considerada com a zona verda? Potser per això, per no fer distincions, es troba tan abandonada com tantes altres zones verdes i jardins del poble.