L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 2 de juliol del 2010

Melons dolços i legals

La Guardia Civil ha procedit aquests primers dies de juliol a demanar documentació als venedors ambulants a la rodona de las Cinco Hermanas. El problema de la venda, segons ens expliquen, es saber l'origen o procedència del producte posat a la venda, així com comprovar el preu a que venen que de vegades, com han demostrat els sindicats agraris, estan per sota del preu de camp.
L'explicació sería senzilla perque alguns del productes serien furtats i es parteixen els beneficis entre l'equip que va al camp a furtar i l'equip que disposa de les furgonetes o camionets per a la venda ambulant.
Per tant la Guardia Civil estaría fent un mecanisme de control sobre la procedÈncia, cosa que ajuda moltíssim a dificultar els robatoris que a altres zones estan patint, com ens passa a nosaltres en plena campanya de la taronja.
Per cert, el producte eren melons, i no volem fer propaganda, però són dolços com el sucre els venuts a la Cooperativa de l’exida del poble, a un preu sobre uns tres euros el meló de promedi. I legals.
La Cotorra farà un seguiment del tema.
-